Gulas de porc la slow cooker Crock Pot - Rețete Papa Bun

Gulas de porc la slow cooker Crock Pot

2.07KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

Acu’ ce sa va zic..? E si frumos si bun ;;) Si aparatul si gulasul. Poate putin mai multa boia i-as adauga data viitoare :).
Experienta cu aparatul a fost nitel amuzanta :)).  Am pregatit totul, am pornit aparatul iar dupa 2 ore cand m-am uitat la mancare si arata aproximativ la fel ca atunci cand am pus-o, mi-am zis – hai ma ca nu face nimic aparatul asta :))), dar uite ca a facut si inca grozav de bun!

De utilitatea lui nici nu mai zic :). Cu un design elegant, cu un mod de preparare sanatos si silentios, n-ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie.

656x440_gulas-de-porc-la-slow-cooker-crock-pot-398254

“Ingrediente”

  • 700 g carne de porc
  • o bucata carnat afumat
  • 30 ml ulei
  • 7 cartofi de marime potrivita
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia (eu i-am pus copti, ca-i aveam la indemana 🙂 )
  • 2 foi de dafin
  • boia
  • putin cimbru
  • sare
  • piper
  • o lingura zahar
  • 300 ml pasta de rosii
  • ardei iute
  • patrunjel verde
  • 2 catei usuroi

 

656x451_gulas-de-porc-la-slow-cooker-crock-pot-398286

Mod de preparare

  1. Modul de preparare e mai mult decat simplu!
  2. Pregateste aparatul slow cooker Crock Pot digital 4,7 l conectandu-l la sursa de curent.
  3. Pune in vasul paratului Crock Pot uleiul apoi pasta de rosii.
  4. Pune apoi in straturi ceapa curatata, spalata si taiata juliene, usturoiul feliat, morcovul taiat rondele, ardeiul curatat si taiat fasii, cartofii curatati taiati cuburi mari, carnea in bucati potrivite (le puteti taia mai mici decat le-am pus eu), carnatul felii.
  5. Adaugati apoi condimentele: foile de dafin, putin cimbru, boiaua, sarea, zaharul, cateva felii de ardei iute.
  6. Turnati o cana si jumatate apa fara a amesteca ingredientele.
  7. Puneti capacul peste vas apoi setati programul si timpul – programul hight si 4:30.
  8. Lasati aparatul sa-si faca treaba, timp in care puteti trage un pui de somn :)) fara a avea grija ca mancarea da-n foc, se arde sau se afuma.
  9. Cu 15 minute inainte de a fi gata programul adaugati patrunjel verde tocat si amestecati usor cu o lingura de lemn.

 

656x436_gulas-de-porc-la-slow-cooker-crock-pot-398258 656x436_gulas-de-porc-la-slow-cooker-crock-pot-398256 656x436_gulas-de-porc-la-slow-cooker-crock-pot-398257

crockpot-romania.ro/

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

4 comentarii

Lasă un răspuns