Iubesc cafeaua! De fapt nu, o ador! In special portia aia mica si buna de la 7 dimineata.
Inainte de a iesi sa-mi hranesc pasarile, pornesc aparatul , umplu cupa cu cafea si cand ma-ntorc apas butonul. Si zi de zi cafeaua are aceeasi aroma, aceeasi concentratie si-i calduta exact cum imi place mie.
Ala e momentul meu. Nu dureaza mult, dar efectiv imi face ziua si tare ma irita daca mi-l perturba ceva :))
Iar cand acea cafea am pus-o in inghetata, oare ce rezultat am obtinut?
Delicios! Desigur!
Inghetata cu cafea – Doar 3 ingrediente, efort minim, rezultat asa ca-n imagine.
Incearc-o si tu 😉
- 400 ml smantana pentru frisca
- o cutie lapte condensat indulcit – 395 g
- 150 ml espresso (ori faci 3 portii mici ori o portie mare si una mica)
ciocolata – optional
Mod de preparare inghetata cu cafea.
Prepara 150 ml espresso la aparatul . Lasa-l la racit.
Mixeaza frisca intr-un bol.
Toarna laptele condensat si cafeaua rece.
Omogenizeaza usor.
Optional adauga ciocolata rasa sau pepite de ciocolata. E buna si cu si fara 🙂
Toarna compozitia pentru inghetata in caserole, pune capac si da la congelator.
De preferat e s-o pregatesti seara si s-o lasi peste noapte. Asa nu dai tarcoale mereu pe langa frigider :)))
O scoti cu 5 minute inainte de a o servi, o pui in cupe/boluri si-o savurezi cu drag.