mnb

Inghetata cu cafea

3.73KVizualizări
5
(1)

Iubesc cafeaua! De fapt nu, o ador! In special portia aia mica si buna de la 7 dimineata.

Inainte de a iesi sa-mi hranesc pasarile, pornesc aparatul , umplu cupa cu cafea si cand ma-ntorc apas butonul. Si zi de zi cafeaua are aceeasi aroma, aceeasi concentratie si-i calduta exact cum imi place mie.

Ala e momentul meu. Nu dureaza mult, dar efectiv imi face ziua si tare ma irita  daca mi-l perturba ceva :))

Iar cand acea cafea am pus-o in inghetata, oare ce rezultat am obtinut?

Delicios! Desigur!

Inghetata cu cafea – Doar 3 ingrediente, efort minim, rezultat asa ca-n imagine.

inghetata-cu-cafea

Incearc-o si tu 😉

  • 400 ml smantana pentru frisca
  • o cutie lapte condensat indulcit – 395 g
  • 150 ml espresso (ori faci 3 portii mici ori o portie mare si una mica)

ciocolata – optional

Inghetata cu cafea

Mod de preparare inghetata cu cafea.

Prepara 150 ml espresso la aparatul . Lasa-l la racit.

Mixeaza frisca intr-un bol.

Toarna laptele condensat si cafeaua rece.

Omogenizeaza usor.

Optional adauga ciocolata rasa sau pepite de ciocolata. E buna si cu si fara 🙂

Toarna compozitia pentru inghetata in caserole, pune capac si da la congelator.

De preferat e s-o pregatesti seara si s-o lasi peste noapte. Asa nu dai tarcoale mereu pe langa frigider :)))

O scoti cu 5 minute inainte de a o servi, o pui in cupe/boluri si-o savurezi cu drag.

Inghetata cu cafea

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns

19 − nine =