O omleta care poate constitui o cina rapida(asta-i esentialul:))) ),consistenta si gustoasa.
am curatat 3cartofi marisori,i-am taiat cat de marunt am putut:d si i-am pus la prajit in putin ulei(nu-i faceti crocanti,trebuie doar sa fie bine patrunsi)
-intre timp am batut bine 4oua,am taiat cubulete o bucata de salam cu sunca
-am taiat rondele cozi de ceapa verde
-am dat pe razatoarea mare o bucata de cas
-am amestecat totul intr-un castron marisor
-cand s-au prajit(patruns)cartofii i-am rasturnat peste amestec si am amestecat adaugand sare dupa gust
-am pus inapoi in tigaie in foarte putin ulei
-am dat la foc mic si cand s-a rumenit dedesubt am intors cu totul cu ajutorul unei farfurii cu diametrul mai mare decat al tigaii(am pus farfuria cu fata in jos,peste tigaie si am rasturnat usor)
-am prajit si pe cealalta parte si gata!
am servit cu salata
ador retetele care nu te tin vara prea mult timp in sectorul bucatarie:d.
ce mai omleta o sa o incerc maine dimineata! felicitari pt blog e taree apetisant
pupici dulci.
@kity
buna dimineata!
multumesc si spor la treaba!
o zi super!
Hallo Gabi,
Gusturi feine ai. Tot asa imi place si mie. Mincare de la Rädäcinä da frumoasä. Compliment.
Salutäri Jacob
si eu salut Jacob!
zi racoroasa!
aici e jale…se trateaza cu bere:d.
Facem schimb ??
aicia plouä si e rece…
nix cu Bere , cu Ceai…
Dau caldura si soare da’ nu berea:))
nu a mea:d.
Iti cumpar alta
Nu vreau ploaie..abia am scapat de ea..
…
Fug sa testez dovleceii crocanti la cuptor,da’ n-am baterii la aparat sa fac poze:(.
sic! asta am facut-o si eu din capul meu :)) e reteta? da, e f.buna!
nu.nu-i reteta…
e „multe intr-unul”,pt puturosi:)))
sotul a improvizat intr-o seara:))
Ahaaa! Deci asa se intoarce omleta fara s-o rupi. Buna ideea si cu cartofi. Fac si eu.
seara buna Cristina!
bun venit!
daaa,asa o invart eu si iese perfect.
pup.