- 5bucati mari cotlet de porc,batute ca pt snitele
- 5oua fierte tari(10min)
- putin unt
- ulei
- seminte de mustar
- boia de ardei iute
- sare,piper
- 150ml vin
- 100ml apa rece
pe feliile mari de cotlet de porc presarati sare si pier,puneti bucatele mici de unt,oul fiert si rulati
legati cu sfoara de bucatarie si prajiti rulourile formate intr-o tigaie in uleiul incins
le scoateti si le asezati intr-o tava ,turnati peste ele 150ml vin si 100ml apa rece,boabe de mustar(eu nu aveam in casa si am pus mustar pasta) si boia de ardei iute si bagati la cuptor pt cel putin 30min
noi am servit cu ardei copti si sos de smantana cu usturoi.
pofta buna!
Eu ma inscriu la ardei!!!!!!!!!!!
Arata super ! Am notat ideea 😉
Foarte inspirata ai fost, e o chestie tare buna. Felicitari!
multumesc fetelor!
Amalia,e o nebunie cu acel sos deasupra!
stii ce ma enerveaza pe mine?
ca sotul,obisnuindu/se cu atatea feluri noi,nu mai este incantat,i se pare normal.hrrr
cred ca o sa trec pe varianta:”gateste nevasta-mea,e sarbatoare!”:))))
mmm, ce super arata, creca barbata-meu ar manca si cu ochii 😀
@Diamonnd.da a mancat cu tot ce a putut:))),dar nu m-a laudat:(
necaz mare,nu?:)))
Wow,arata super!Trebuie incercate!
M-ai facut sa rid cu „gateste nevasta mea,e sarbatoare!”;ar fi un titlu foarte „interesant” pentru blog!
pai asa-s io cu idei bune:)))
si modesta pe desupra:)))).
multam Carmen;)
e bun tare,pe cuvantul meu dar NEAPARAT cu smantana si usturoi!
Asta e bomba calorica. :))))) Dar e bunaaaaa!
@PETTRA
DAAA:)))))))
Bestiala reteta, cat despre laudat, stai linistita ca si eu sunt in aceeasi oala, mananca si ma lauda din an in paste, doar daca il intreb eu spune, este marfa, altfel mananca si atat.
:))))
cred ca sunt obisnuiti cu diversificare si gust bun si uita aprecierile:)))
zi buna Viky.
multumesc>:d<