vineri, august 23, 2019

Oua panirat

oua-panirat2
83Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Cel mai dificil imi e uneori sa aleg micul dejun. Parca ma satur sa “rulez” aceleasi feluri rapide. De aceea atunci cand am vazut acesre oua panirat  la Mimmi, am asteptat sa vina duminica, sa fim toti acasa, sa-l pot prepara. E delicios, desi cam migalos pentru a fi preparat duminica dimineata 😀

oua-panirat
oua-panirat

[ingredients title=”Ingrediente Oua Panirat”]

  • 5 oua + 2
  • o conserva de ton
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • unt
  • zeama de lamaie

[/ingredients]

[directions title=”Mod de preparare reteta Oua panirat”]

  1. Punem ouale la fiert. Le lasam minim 10 minute, le scoatem in apa rece apoi le curatam.
  2. Taiem ouale in doua pe lungime si scoate intr-un bol galbenusurile.
  3. Strecuram tonul, il amestecam cu galbenusurile , putin unt, patrunjel tocat, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.
  4. Umplem jumatatile de ou cu amestecul obtinut si unim cate doua jumatati.
  5. Batem 2 oua cu sare si piper.
  6. Trecem ouale umplute prin faina, apoi prin amestecul de oua batute iar la final prin pesmet.
  7. Le plonjam intr-o tigaie in care am incins ulei si le rumenim frumos.
  8. Din umplutura ramasa am facut doua chiftelute, modeland doua mingiute pe care le-am aplatizat si le-am trecut prin faina si ou batut.

[/directions]

oua-panirat
oua-panirat
Gaby_D
Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

4 comentarii

Lasă un răspuns