mnb

parfe in trei culori

2.15KVizualizări
0
(0)

Ingrediente

  • 9oua
  • o cana zahar
  • 3linguri cacao
  • 3plicuri zahar vanilat
  • 3pliculete ness
  • nuca macinata
  • 500 ml frisca
  • un praf sare

Mod de preparare

Se separa gabenusurile de albusuri
Se repartizeaza galbenusurile in 3vase (cate 3,logic:))
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul
Frisca se mixeaza pana capata  consistenta
In cele trei vase in care am repartizat galbenusurile adaugam asa
1. zaharul vanilat+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din catitatea de frisca
2. nessul+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din cantitatea de frisca
3. cacaoa+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 cantitatea de frisca
Se amesteca usor in fiecare apoi se aseaza in ordinea 3/2/1-intr-un vas incapator
Intre straturile de inghetata punem nuca si alune(eu am pus doar nuca)
Se introduce vasul la congelator
Va rezulta o inghetata aromata. cremoasa , fara aschii de gheata.
sursa

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

3 comentarii

Lasă un răspuns

one × 3 =