mnb

Pasta de leustean

5.16KVizualizări
4
(4)

Natura a inceput deja sa ne bucure cu rod bogat si verde.
Prima verdeata aromata pe care-o putem conserva pentru iarna este inegalabila aroma a leusteanului.
Ca tot veni vorba , ati incercat vreodata cartofi natur fierti in apa in care ati pus o crenguta de leustean si sare mare?
Daca raspunsul e NU, nu stiti ce ati pierdut :).
Fie il congelam in pungute, fie-l tocam cu sare, fie preparam o delicioasa pasta pe care-am preluat-o de la Maya.

  • un castron cu capacitatea de 3 l plin cu frunze de leustean
  • 60-70 ml ulei
  • 4 linguri sare mare
  • ulei pentru pus deasupra in borcane.

Spalam bine leusteanul.
Rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un castron mare.
Punem deasupra sarea si bagam blenderul.
Puteti la fel de bine sa puneti totul intr-un robot de bucatarie.
Pasam bine amestecul invartind cand si cand in castron cu o lingura pentru a cuprinde si pasa toate frunzele. Cand pasta este fina si omogena adaugam uleiul si mai pasam 2-3 minute.

Punem in borcane lasand putin loc pentru a pune un strat fin de ulei. Capsam borcanele.
Pastram la frigider.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

8 comentarii

Lasă un răspuns

2 × one =