Ingrediente
- 2 bucati piept pui (i-am taiat in doua)
- 1 ardei capia
- 1 ardei gras galben
- o ceapa
- 3-4 cartofi
- 3 morcovi
- sare, piper, oregano, busuioc, boia dulce
Mod de preparare
Ardeii si cartofii se taie cubulete.
Ceapa se taie pestisor.
Morcovul se taie rondele.
Se calesc toate in ulei incins, pana cand se inmoaie.
In alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile.
Intr-un vas termorezistent se pune o lingura de unt.
Se asaza legumele si peste ele pieptul fript.
Intr-un castron amestecati condimentele cu 100 ml apa.
Turnati peste amestec.
Puneti folie de aluminiu peste vas.
Bagati la cuptor, la 180 grade, treapta medie.
Dupa 20-25minute scoateti folia si mai lasati pana cand sunt toate rumenite usor.
Pofta mare!
rapid si bun!
Nu-i valabil,
ai declarat fals.Vrei sä ne induci aicia in Eroare si sä nu ne iasä si nouä:-))))))
ai läsat deoparte Rosiile si Mozzarella….
Gresealä mare, mare…
Tare fäinutä Mincarea. Ia pläcut la Fetitä?
abia am adus copiii de la gradinita,
inca nu au papat.
am papat singura:(
am asteptat sotul la pranz dar cred ca a fost retinut la servici..treaba…:(
daaaa:))))sigur nu iese ca n-am scris rosiile:))))
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Jacob,acum iti pot raspunde la intrebare.
da, i-a placut tare mult fetitei!
am avut si o nepotica la mine si au papat foarte bine toti trei;)
legumele sunt tare bune si dulci iar carnea imprumuta toate aromele;)
Am trecut sa vad cum arata mincarea de „puturosi”…Mie nu prea mi se pare asa..Arata bine, multe vitamine si daca le-a placut la pitici O seara placuta Cami. Mersi pt. vizita
seara buna CAMI!
Am glumit:)))))
intr-adevar e foarte rapida si grozav de buna.
De ce îi spuneţi „sote” dacă o băgaţi la cuptor? E piept de pui prăjit cu legume sotate la cuptor.
Alf, ai dreptate 🙂
Atunci cand am inceput eu blogul asta imi scapau multi termeni culinari si le scriam cum ma pricepeam si eu…
Dar da, ai dreptate, multumesc de observatie 🙂