Sanatos si bun, usor de facut si gustos, cam asta am de spus despre aceasta reteta de piept de pui umplut 🙂
Ingrediente
- 4 jumatati piept de pui
- 50 gr cascaval
- 50 gr bacon afumat
- sare
- piper
- busuioc
- boia de ardei iute
Mod de preparare piept de pui umplut
Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat.
Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute.
Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne.
Pune pe jumatate din bucata cascaval, apoi bucatele de bacon, presara putina sare si busuioc. Trece pe deasupra bucata de pui ramasa libera si preseaza usor.
Procedeaza la fel cu toate bucatile de pui, cascavalul si baconul ramas.
Incinge tigaia grill si unge-o cu unt.
Pune pachetelele de pui pe grill-ul incins , lasa-l sa se rumeneasca frumos apoi invarte-l si pe cealalta parte.
Dureaza cam 5-6 minute pe fiecare parte.
Presara boia de ardei iute.
Serveste -l cu cartofi nature cu unt si salata.
- Ingrediente
- 4 jumatati piept de pui
- 50 gr cascaval
- 50 gr bacon afumat
- sare
- piper
- busuioc
- boia de ardei iute
Ma gasesti si pe facebook – Retete Papa Bun
Foarte fain, si arata si grozav! Iar pozele iti dau asa o senzatie de bine, de bun si de …frumos!
Multumesc mult, Lauriciule!
Pup gașca de copii frumosi >:d<