duminică, septembrie 22, 2019

Piept de pui umplut

245Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Sanatos si bun, usor de facut si gustos, cam asta am de spus despre aceasta reteta cu piept de pui. 🙂

pui2

[ingredients title=”Ingrediente Piept de pui umplut”]

  • 4 jumatati piept de pui
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei iute

[/ingredients]

piept-23

[preparare title=”Mod de preparare Piept de pui umplut”]

  1. Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat.
  2. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute.
  4. Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne.
  5. Pune pe jumatate din bucata cascaval, apoi bucatele de bacon, presara putina sare si busuioc. Trece pe deasupra bucata de pui ramasa libera si preseaza usor.
  6. Procedeaza la fel cu toate bucatile de pui, cascavalul si baconul ramas.
  7. Incinge tigaia grill si unge-o cu unt.
  8. Pune pachetelele de pui pe grill-ul incins , lasa-l sa se rumeneasca frumos apoi invarte-l si pe cealalta parte.Presara boia de rdei iute.
  9. Serveste -l cu cartofi nature cu unt si salata.

[/preparare]

Sursa de inspiratie

pui umplut

piept-umplut

pui-3

Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

3 comentarii

Lasă un răspuns