Pui imbracat in bacon - Rețete Papa Bun

mnb

Pui imbracat in bacon

1.89KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Alta reteta cu pui si prune pentru Provocarea lunii.

O idee simpla dar grozava, preluata de pe un blog strain , (faza cu imbracatul in bacon), de la care nu pot pune sursa ca e privat.

un pui
2 linguri smantana grasa
sare
piper
300 gr bacon fin feliat pe lung
rosii cherry
prune
ulei de masline – 2 linguri
putin rozmarin macinat
1/2 lingurita boia de ardei dulce

Spalam bine puiul.
Taiem pielea de pe piept si putin de pe pulpe, nu de tot pentru ca se cracaneaza prea mult :)))))
Ungem cu smantana puiul pe toate partile.
Il condimentam cu sare si piper si-l dam la frigider pentru cel putin 3 ore.

Feliem fin baconul
Imbracam pieptul puiului in bacon cat de uniform putem.
Daca e cazul , bagam cateva scobitori pe care le vom scoate la final.
Imbraca si pulpele.

Asezam intr-o tava hartie dpentru copt asa incat sa ajunga si pentru a acoperi puiul.

Puiul il transferam in tava.
Asezam , pe langa, prune spalate si curatate si rosii cherry.

Facem un amestec din uleiul de masline, putina sare si piper , rozmarin si boia.
Stropim carnea, prunele si rosiile.
Invelim bine tava si o introducem in cuptorul preincalzit , la 185-190 grade , pentru o ora.
Desfacem hartia si mai lasam o ora. Trebuie ca puiul sa fie bine patruns si frumos rumenit.
E GROZAV DE BUN!!


There is no ads to display, Please add some

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

14 comentarii

Lasă un răspuns

[quads id=10]