mnb

Pasta de ton

6.65KVizualizări
4.9
(8)

Pasta de ton – Un mic dejun rapid, bun, cremos si consistent, cu ingrediente la indemana.

Gata in 5 minute!

pasta de ton

Ingrediente pasta de ton

  • o  conserva de ton in ulei – 200 g
  • 100 g unt la temperatura camerei – margarina, daca tineti post
  • o lingura zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
  • cozi de ceapa verde
  • boabe de porumb
  • putin piper
  • sare – daca este necesar

pasta de ton

Mod de preparare

Puneti intr-un bol tonul, cu tot cu ulei, untul moale, ceapa tocata marunt, zeama si coaja de lamaie.

Pasati cu o furculita si apoi amestecati energic

Adaugati piper si gustati daca e necesar sa adaugati sare.

Intindeti pasta pe felii de paine, prajite sau nu, eu am avut paine de casa.

Puneti deasupra boabe de porumb si ceapa verde.

Serviti proaspat, alaturi de felii de lamaie, sau pastrati la frigider in caserola cu capac.

 

Pe facebook ma gasesti aici – Retete Papa bun

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns