Pasta de ton – Un mic dejun rapid, bun, cremos si consistent, cu ingrediente la indemana.
Gata in 5 minute!
Ingrediente pasta de ton
- o conserva de ton in ulei – 200 g
- 100 g unt la temperatura camerei – margarina, daca tineti post
- o lingura zeama de lamaie
- 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
- cozi de ceapa verde
- boabe de porumb
- putin piper
- sare – daca este necesar
Mod de preparare
Puneti intr-un bol tonul, cu tot cu ulei, untul moale, ceapa tocata marunt, zeama si coaja de lamaie.
Pasati cu o furculita si apoi amestecati energic
Adaugati piper si gustati daca e necesar sa adaugati sare.
Intindeti pasta pe felii de paine, prajite sau nu, eu am avut paine de casa.
Puneti deasupra boabe de porumb si ceapa verde.
Serviti proaspat, alaturi de felii de lamaie, sau pastrati la frigider in caserola cu capac.
Pe facebook ma gasesti aici – Retete Papa bun