Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum – Tartine cu salata de oua. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive.
Pe placul tuturor!
O salata de oua fierte cu arome contrastante care s-au dovedit a se potrivi de minune!
Ou, ceapa rosie, branza? Da, suna bine 😉
Ingrediente Tartine cu salata de oua
5 oua
50 g unt
50 g branza telemea
1/2 ceapa rosie
optional – 2 felii sunca
sare (dupa gust)
piper
Fierbe ouale timp de 7-8 minute (din momentul in care apa a dat in clocot si-ai pus ouale)
Reci, decojeste-le si taie-le in doua.
Spumeaza untul amestecandu-l energic intr-un bol.
Adauga galbenusurile, paseaza-le bine si amesteca-le cu untul.
Pune telemeaua rasa pe razatoarea cu ochiuri fine, ceapa tocata marunt, marunt, albusurile tocate cubulete, sunca tocata cubulete si omogenizeaza.
Vezi daca mai e necesar sa adaugi sare.
Serveste salata pe felii de paine, cu rosii cherry asezate deasupra.
Delicios!
Sursa bucataras.ro