Vinete umplute - Rețete Papa Bun

mnb

Vinete umplute

1.95KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 400 gr carne tocata (eu am pus de porc)
  • 100 gr parmezan ras
  • 1 felie paine
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 6 felii branza topita
  • 300 gr suc rosii fiert cu putina ceapa calita sare ,piper, foi dafin

Mod de preparare

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute).
Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs.
Se stoarce bine apoi se toaca marunt.
Painea se inmoaie in lapte.
Intr-un bol se amesteca: carnea, parmezanul, oul, painea inmuiata, miezul de vanata tocat, sare si piper.
Intr-o tava se pun vinetele cu scobitura in sus si in fiecare se repartizeaza din  amestecul cu carne.
Se toarna peste ele suc de rosii.
Se introduc in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora.
In ultimele 5 minute se pune pe fiecare jumatate de vanata  cate o felie de branza.
Pofta buna!  Apetisante aceste vinete umplute?


There is no ads to display, Please add some

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns

[quads id=10]