Un deliciu!!!! inspirat de la Bucataresele Vesele. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul DELICIOS, testati reteta asta de cotlet de porc in sos barbecue.


[ingredients title=”Ingrediente”]
- 800 gr cotlet porc
- 3 catei usturoi
- 100 ml suc de portocale
- 150 ml suc rosii
- 2 linguri miere
- o lingura otet balsamic
- 2 linguri sos soia
- o lingura sos Worcestershire
- 2 linguri vin
- o lingura mustar
- o lingurita boia de ardei iute
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
[/ingredients]


Mod de preparare reteta Cotlet de porc in sos barbecue
[directions title=”Directions”]
- Taie cotletul de porc cubulete.
- Pune uleiul la incins , dupa 2 minute adauga carnea amestecata cu sosul de soia.
- Lasa 10 minute, invarte bucatile si pe cealalta parte si mai lasa 10 minute.
- Intr-un bol amesteca sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, mustarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizeaza si toarna totul peste carne.
- Lasa la fiert pana ce carnea e bine patrunsa si sosul capata consistenta. Eu am mai lasat cam 25 minute, voi verificati scotand un cub de carne si verificand daca e bine preparat.
- Spre final adauga usturoiul bine pisat si potriveste gustul de sare si piper.
- Serviti cu piure de cartofi cu unt si smantana sau cu mamaliguta, orez, paste, ce vreti voi…
[/directions]
Daca stiam eu ce bunatate ai facut ieri veneam la masa..