mnb

Pasta de masline

2.56KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

ingrediente:

250-300 gr masline sarate
doua felii paine alba
o conserva ton  bucati in ulei vegetal
2 catei usturoi
o lingura unt
50 ml lapte
1/2 lingurita oregano
Intr-un bol punem pentru inceput maslinele de la care am scos samburii (eu am cumparat fara samburi), impreuna cu oregano si tonul. Bagam blenderul si pasam 2-3 minute.
Adaugam painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, usturoiul felioare si untul.
Pasam bine pana obtinem o pasta tartinabila.
Servim pe paine prajita sau proaspata, alaturi de un ceai fierbinte de tei cu multa lamaie.
Pofta buna!
nota: in post, cand e dezlegare la peste, renuntam la lapte si unt, inlocuindu-le cu apa respectiv ulei de masline , doua linguri.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns

19 − 5 =