mnb

Chiftelute aromate la cuptor

2.31KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email
500-600 gr carne tocata
o ceapa mare
o legatura patrunjel
o chifla
jumatate  lingurita ierburi de provence
sare
piper
un ou
2 linguri ulei
Se amesteca intr-un bol toate ingredientele.(chifla inmuiata in apa sau lapte, stoarsa, ceapa si patrunjelul, tocate).
Se framanta bine, cu mana, compozitia.
Intr-o tava se pune  hartie pentru copt.

Se incalzeste cuptorul la temp. de 200 grade.

Cu mana umezita in apa rece se formeaza bilute de carne care se aseaza in tava , lasand loc intre ele.

Se baga tava la cuptor pentru 45-50 minute sau..pana sunt frumos rumenite.

Ce miros era in casa!!!

Danut cica: hai sa zic ca-s bune chiftelele tale dar au un gust ciudat la urma :))))
Mona: ciudat da’ bun:)))

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

33 Comments

Leave a Reply

17 − ten =