Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

417Vizualizări
Print Friendly, PDF & Email

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Un pranz rapid? Te-nvat eu sa faci.

Stiu, nu doar rapid te intereseaza ci si sanatos si bun. N-o fi prajeala tocmai sanatoasa, dar nici nu pregatim des si-n plus compensam cu ingredientele sanatoase folosite.

Carnat sanatos?

loading...

Cum nu? S-a gandit Caroli la asta :), aducand in atentia tuturor gama Maestro, din care face parte si carnatul folosit in reteta, prin care vor sa demonstreze ca lucrurile se pot face si bine.

Gama Maestro de la Caroli inovează prin conceptul de 100 la sută natural. Mezelurile Maestro sunt preparate după o retetă traditională în care au fost implicați numeroși producători artizanali din diferite regiuni ale tării.

De la prepararea cărnii cu toate condimentele cu miros de copilărie, pană la afumarea slăninei, așa cum se face, la lemn mocnit, producatorii s-au asigurat că fiecare ingredient din produsele Maestro este 100% natural.

Chiar și membranele folosite sunt 100% naturale. De oaie sau porc.  100% gust. 100% sănătate. 100% satisfacție. 100% ingrediente naturale!

Pentru că nu e ușor și nu e pentru oricine, dar poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe felul în care mănanci.

carnat maestro-5

 

Ingrediente Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

(nu avem ingrediente in cantitati exacte, depinde cati sunteti la masa)

  • Carnati Maestro in vid (grosi)
  • ardei gras sau gogosar
  • cartofi
  • pudra de usturoi
  • cimbru
  • 3 lg ulei de masline
  • o lingura unt
  • sare

Mod de preparare Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Prima data curata cartofii (potriviti ca marime) si, intregi, pune-i la fiert. Pune putina sare si lasa-i la fiert 10 minute din momentul in care au dat in clocot. Scurge-i si lasa-i la racit.

Pregateste o tigaie groasa (eu o ador pe cea de fonta!) si pune uleiul la incins.

Taie carnatul felii si pune-l in tigaie in momentul in care uleiul s-a infierbantat.

Prajeste-i usor pe-o parte, invarte-i si tot acum adauga in tigaie fasii de ardei gras/gogosar.

Continua rumenirea carnatilor pe toate partile amestecand cand si cand cu o spatula mare , avand grija sa-i pregatesti frumos, fara sa-i arzi. Cand tot ce e in tigaie are o culoare frumoasa, rumena, scoate cu o paleta intr-un vas si lasa acoperit.

Pune acum in tigaie cartofii pe care-i tai cubulete.

Rumeneste-i pe toate partile, amestecand, ca si in cazul carnatului.

Testeaza cu furculita, sa fie bine pregatiti. In acest moment scurgi cu grija toata grasimea, pui in tigaie putin unt, sare, pudra de usturoi si cimbru si amesteci ca fie cuprinsi bine cartofii.

Adaugi in tigaie carnatul si ardeiul si mai lasi putin, doar cat sa se reincalzeasca cele din urma.

Servesti cu varza murata, tocata si cu mare pofta!

 

 

Te-ar putea interesa
loading...
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns