Cartofi gratinati cu carnacior afumat

426Vizualizări
Print Friendly, PDF & Email

cartofi gratinati

[ingredients title=”Ingredients”]

  • 7-8 cartofi potriviti ca marime
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 gr carnat afumat
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • codite de ceapa verde
  • pesmet
  • un cub de unt

[/ingredients]

 

Mod de preparare cartofi gratinati

Loading...

Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa rece.

Carnaciorul feliat prajeste-l putin pe ambele parti.

Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.

Cand au fiert cartofii curata-i de coaja si feliaza-i.

Pregateste un vas termorezistent si unge-l cu unt. Presara pesmet apoi pune jumatate din cantitatea de cartofi feliati. Aseaza apoi carnaciorul  si jumatate din cantitatea de cascaval ras , aseaza apoi restul de cartofi si cascavalul ramas. Presara putina sare si piper.

Intr-un bol bate ouale cu o furculita, adauga smantana, sare si nucsoara si toarna amestecul deasupra cartofilor in vas.

Baga vasul in cuptorul preincalzit si lasa pana ce se rumeneste frumos intreg continutul.

Serveste cald, cu iaurt sau castraveti murati.

cats

 

 

Loading...
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

6 comentarii

Lasă un răspuns