Atat de simplu si rapid…
Ingrediente
* o conserva ton in ulei
* 400 gr suc rosii
* 100 ml apa
* doi catei usturoi
* o ceapa
* busuioc
* o lingura zahar
* sare, piper
* 400 gr spaghete
* cascaval sau…si mai bun- parmezan
* 3 linguri ulei masline
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline.
Se adauga sucul de rosii si apa si se lasa la fiert , la foc mic aprox 20 min. adaugandu-se si usturoiul taiat felioare.
Se scurge pestele de ulei si se adauga in sos .
Adaugam zaharul, sare dupa gust si busuioc.
Mai dam 2-3 clocote si oprim focul.
Spaghetele le fierbem conform timpului indicat (eu le las mai mult), le dam sub jet de apa, scurgem bine si repartizam in farfurii. Punem deasupra sos de ton, branza si..pofta buna!
Se adauga sucul de rosii si apa si se lasa la fiert , la foc mic aprox 20 min. adaugandu-se si usturoiul taiat felioare.
Se scurge pestele de ulei si se adauga in sos .
Adaugam zaharul, sare dupa gust si busuioc.
Mai dam 2-3 clocote si oprim focul.
Spaghetele le fierbem conform timpului indicat (eu le las mai mult), le dam sub jet de apa, scurgem bine si repartizam in farfurii. Punem deasupra sos de ton, branza si..pofta buna!
Foarte bun, felictari ! Pentru farfurii de unde luam unele asa bine asortate cu mancarea? 😀
saluuuut Cristi!
miss you:(
am intrat ieri, dupa luni bune, si-am luat o bataie la scrabble:))))
am vazut ca nici tu nu prea mai intri
gaby….mai traiesti?????
da, scumpa, i’m in life:))))
pupacesc
daca sunteti interesat de un schimb de link ma puteti adauga si pe mine?eu va adaug in blogroll, pentru o perioada de timp.daca adaugarea este reciproca ve-ti fii mereu prezent la sectiunea parteneri
Partea proasta cu linkul de mai sus al lui MARIUS BUZUC este ca la accesare se activeaza nu unul ci mai multi virusi, asa ca nu dati click pe linkul din nume!