Cartofi taranesti - Rețete Papa Bun

mnb

Cartofi taranesti

2.1KVizualizări
0
(0)

Ingrediente

7-8 cartofi medii
ceapa verde -2 bucati
5 catei usturoi
o lingurita boia de ardei iute
o lingurita marar uscat (sau puteti pune verde, si mai bun)
150 gr branza burduf
ulei
sare si piper

Mod de preparare

Se incinge ulei intr-o cratita cu fund dublu (sau tigaie).
Cartofii se curata si se taie cuburi mari.
Se plonjeaza in uleiul incins. Se lasa la foc iute sa se rumeneasca invartindu-i dupa 2-3 minute. Cand sunt rumeniti adaugati o ceasca de apa si puneti capac pe cratita, lasandu-l ferit intr-o parte. Lasati la foc mic invartind cand si cand si verificand sa nu scada apa de tot.
Cu 10 minute inainte de a fi gata tocati ceapa ,spalata, rondele, usturoiul, curatat felioare si adaugati-le peste cartofi. Mai puneti si mararul si boiaua si amestecati usor avand grija sa farmati cartofii usor. Potriviti gustul de sare si piper.
Cand e totul gata adaugati branza burduf si amestecati.
Am servit cu cotlet de porc la grill si lapte acru.


There is no ads to display, Please add some

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

5 comentarii

Lasă un răspuns

[quads id=10]