Ingrediente
7-8 cartofi medii
ceapa verde -2 bucati
5 catei usturoi
o lingurita boia de ardei iute
o lingurita marar uscat (sau puteti pune verde, si mai bun)
150 gr branza burduf
ulei
sare si piper
Mod de preparare
Se incinge ulei intr-o cratita cu fund dublu (sau tigaie).
Cartofii se curata si se taie cuburi mari.
Se plonjeaza in uleiul incins. Se lasa la foc iute sa se rumeneasca invartindu-i dupa 2-3 minute. Cand sunt rumeniti adaugati o ceasca de apa si puneti capac pe cratita, lasandu-l ferit intr-o parte. Lasati la foc mic invartind cand si cand si verificand sa nu scada apa de tot.
Cu 10 minute inainte de a fi gata tocati ceapa ,spalata, rondele, usturoiul, curatat felioare si adaugati-le peste cartofi. Mai puneti si mararul si boiaua si amestecati usor avand grija sa farmati cartofii usor. Potriviti gustul de sare si piper.
Cand e totul gata adaugati branza burduf si amestecati.
Am servit cu cotlet de porc la grill si lapte acru.
Simple, pratique et délicieux, Bravo
Am venit si aici sa pap o portie! sa nu le spui la bucatarasi 😛
Pupici
Si noi ne invitam la masa. Pupici!
Si noi ne invitam la masa. Pupici!
Excellent Working Dear Friend Nice Information Share all over the world.olympic station cycles.God Bless You..
olympic park cycles
http://usedcycleshoplondon.blogspot.com/2012/05/trendy-cycle-shops-london-bicycle-shops.html