Chec cu branza de vaci - Rețete Papa Bun

Chec cu branza de vaci

1.28KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email
reteta preluata de la Anisoara.multumesc mult!>:d< (eu am facut mici modificari.prima oara cand l-am facut am pus si sucul de portocale si coaja,acum nu:d)

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 3oua
  • 250gr branza de vaci
  • o cana de zahar
  • 100-150gr margarina sau unt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3linguri amidon alimentar
  • un praf de sare
  • 4linguri de lapte
  • z vanilat

Mod de preparare

se cerne faina
se amesteca cu amidonul ,sarea si bicarbonatul stins cu otet
separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec
apoi se adauga untul topit
se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,
apoi branza de vaci,amestecand cu o lingura de lemn(eu am folosit manutza:d)
se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit
se coace aprox 20min la temperatura mare(200grade)apoi inca 20la foc mic
eu..l-am repetat;)

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

2 comentarii

Lasă un răspuns