mnb

Chiftelute din piept de pui

2.19KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • 3-4catei usturoi
  • o jumatate lingurita coaja rasa de lamaie
  • sare
  • piper
  • un ou
  • o chifla(sau 2-3 feliute paine)

Mod de preparare

pieptul de pui il tai bucatele mai mici si il dai prin masina de carne sau la robot(eu folosesc robotul)
pui in vasul robotului ceapa,morcovul,chifla inmuiata in apa si stoarsa,patrunjelul,usturoiul
toci ,dar nu foarte fin,sa se desluseasca totusi ce e acolo:)))
daca nu detii un robot,le toci marunt cu un cutit pe un fund de bucatarie(logic,nu?:d:)))
sunt gospodinute care calesc putin ceapa…eu n-o calesc:)
amesteci carnea,mixul de legume,oul,sare,piper ,coaja de lamaie,putina boia dulce
cu mainile date prin faina,incepi sa iei din compozitie si sa te joci formand bilute pe care le plonjezi intr-un ceaun cu ulei fierbinte,la foc potrivit,si le inneci acolo lasandu-le sa se bronzeze frumos
sunt minunate!
asa de moi si de gustoase,cele mai bune chiftelute de pui!

eu le-am servit cu ciuperci cu smantana

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

4 comentarii

Lasă un răspuns

5 + five =