Ingrediente
- 500grame faina
- un cub drojdie
- o lingurita zahar
- o lingurita sare
- o lingura miere
- 6linguri ulei masline
- apa calda (aprox 300-400ml)
umplutura-cu ce doriti voi eu am pus: sunca de porc, salam, masline verzi marinate, feta de capra, 3linguri ketchup, un ou
Mod de preparare
am framantat un aluat din ingredientele date pe care l-am lasat la dospit timp de o ora
intre timp am taiat cubulete sunca si salamul, am scos samburii maslinelor si am amestecat si cu restul ingredientelor
am intins o foaie din aluat(de fapt doua,pt ca am copt de doua ori)am pus peste ea umplutura,intinzand-o uniform
am rulat apoi am taiat mini rulade
le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt
am uns pe fiecare cu ou batut
am bagat tava la cuptor pana ce s-au rumenit frumos.
Grozava ideea asta de mini pizza..
o s-o testez…
FOARTE BINE ARATA!
multumesc fetelor.
sunt tare bune chiar si reci,la micul dejun.