E soare, cald, vara si..nu-mi trebuie carnitza :-?? :))
Am ales pentru ieri o combinatie usoara care mi-a placut mult.
o punga „Amestec de legume 4 anotimpuri”
doua rosii
o ceapa
1/2 dovlecel
3 catei usturoi
3 oua
100 gr cascaval Delaco
sare
piper
unt
Pui un vas cu 2 l apa si jumatate de lingurita sare, la fiert.
Cand apa clocoteste pui legumele si lasi sa fiarba 8 minute.
Le pui la scurs.
Topesti intr-o cratita putin unt, tai ceapa juliene si o calesti 2-3 minute. Adaugi dovlecelul taiat cubulete si usturoiul feliat. Lasi la foc mic 5 minute.
Ungi cu unt o forma termorezistenta. Pui ceapa si dovlecelul, rosiile feliate , torni amestecul de legume si dai la cuptor pentru min 25 minute. Scoti, pui cascaval feliat subtire, ouale (fara coaja..bineinteles :)) ), sare si piper si dai din nou la cuptor pana se rumeneste usor.
Imi place mult cum arata,cred ca o sa incerc si eu intr-o dimineata !
Pup
Clar imi place!! Daca sunt gratinate sunt pe gustul meu, eu te invit o portie de dovlecel gratinat :)) Pup
Super bune si usor de digerat pe 41 grade ale noastre de azi 🙂 Pupici!
Mmm, ce bunatate ai facut!!!Arata super apetisant!Pupici!
Ce bun si usor!!!!!!!
Ai mei ar manca doar ouale! :))))
miha :)))))))))))))))))))))))))
Arata asa de bine, cum sa nu mananci. Pup!
Arata asa de bine, cum sa nu mananci. Pup!