Legume gratinate cu cascaval si oua

283Vizualizări
Print Friendly, PDF & Email

E soare, cald, vara si..nu-mi trebuie carnitza :-?? :))
Am ales pentru ieri o combinatie usoara care mi-a placut mult.

o punga  “Amestec de legume 4 anotimpuri”
doua rosii
o ceapa
1/2 dovlecel
3 catei usturoi
3 oua
100 gr cascaval Delaco
sare
piper
unt

Pui un vas cu 2 l apa si jumatate de lingurita sare, la fiert.
Cand apa clocoteste pui legumele si lasi sa fiarba 8 minute.
Le pui la scurs.
Topesti intr-o cratita putin unt, tai ceapa juliene si o calesti 2-3 minute. Adaugi dovlecelul taiat cubulete si usturoiul feliat. Lasi la foc mic 5 minute.
Ungi cu unt o forma termorezistenta. Pui ceapa si dovlecelul, rosiile feliate , torni amestecul de legume si dai la cuptor pentru min 25 minute. Scoti, pui cascaval feliat subtire, ouale (fara coaja..bineinteles :)) ), sare si piper si dai din nou la cuptor pana se rumeneste usor.

Loading...
Loading...
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

9 comentarii

Lasă un răspuns