mnb

Masuta de cafea, “caramelizata” :))

2.23KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Eu, uneori, sunt zgarcita :))
N-as sti sa va zic in ce conjuncturi, pentru ca-n cea mai mare parte a timpului prefer putin si bun, dau un ban dar sa fie de calitate, indiferent ca-i un pantof, o haina, un obiect de decor sau o piesa de mobilier.

Imi doream pentru Mona o masuta, o masuta a ei e care sa se joace cu lego, sa deseneze, sa faca origami si proiecte pentru scoala, sa n-o mai faca pe biroul de lucru pe care mi l-a uns cu super glue si mi l-a zgariat, dar voiam ceva ieftin, un chilipir :)), nu voiam sa dau bani multi, stiam ca nu va mai fi mult timp folosita. Asa c-am dat o cautare in google dupa “masuta de cafea”.

Si uite asa m-am trezit rasfoind Chilipirul Zilei  .
Si nu m-am dus la categoria mobila, la cea noua si buna, care oricum tot ieftina e, mai ales daca tinem cont de calitate, ci la categoria “resigilate”

Ce reprezinta categoria?
Pai…unele produse la montare, la transport sau din diverse cauze sufera defectiuni, fara a afecta functionalitatea produsului, doar estetic se remarca acele minusuri.
Si uite asa am dat de masuta asta.

masuta de cafea


La pretul intreg, masuta de cafea noua, era 250 lei, extrem, extrem de putin si asa, tinand cont c-am vazut-o pe www.home24, cu 144 euro 🙂
Asta de la resigilate avea o banda prinsa in partea superioara si jos, peste banda initiala, care-i strica din aspect si nici n-am idee cum a ajuns acolo.
Cineva a incercat s-o dea jos s-a lasat pagubas (dupa ce mi-a stricat mie nitel masuta…:)) ) si-a preferat s-o vanda cu 50 lei.
Da, 50 lei, 10 beri mai bunicele 🙂

Eu insa nu m-am lasat pagubasa :)) am gandit logic c-acea banda, fiind asa bine lipita, are adeziv.
Si cu ce sa desprinzi adezivul? Cu caldura.

Si cum mi-s eu blogger culinar, cu  precizie de ceasornicar si rabdare de Sisif :)) am luat pistolul de caramelizat si cu flacara mica am trecut usor, insistand, peste bucatile de banda incalzindu-le. Stiti ce fain s-au desprins? Adezivul ramas tot asa l-am eliminat, insistand cu caldura, stergand rapid cu o carpa, si…voila!

masuta de cafea

Eu nu stiu un alt tip de mobila peste care sa treci cu flacara si sa nu se strice, sa nu isi parda luciul :). La ce stricase altu’ inaintea mea n-am mai avut ce face, desi cineva priceput in domeniu ar face-o ca noua.

Ideea asta e!
Preturile de la resigilate sunt aproape de-a te face sa zici bogdaproste :)), dar cu rabdare si pricepere reusesti sa aduci produsul la o forma de bun simt, la o calitate mult superioara vanduta ca noua de unele firme :).

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Leave a Reply

3 × 4 =