Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval

628Vizualizări
Print Friendly, PDF & Email
  • 400 gr paste
  • o ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 gr cascaval
  • busuioc (dupa gust)
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • un piept de pui
  • 50 ml lapte

Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga pieptul de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile , frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.

Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.

Se aseaza paste in farfurie si deasupra pieptul de pui cu sos.
Pofta buna!
Ai mei au lasat farfuriile goale!

Te-ar putea interesa

loading...
loading...
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

2 comentarii

Lasă un răspuns