Mini gugulufi cu ciocolata alba

221Vizualizări
Print Friendly, PDF & Email

3 oua
un varf cutit sare
150 gr zahar
1/2 lingurita praf copt
o lingura cacao
150 gr ciocolata alba + 100 gr pentru glazura
3 linguri ulei
o lingurita margarina
o cana plina faina alba
un vf. cutit sare

Punem intr-un bol ouale, uleiul si zaharul si mixam 4-5 minute.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Ciocolata o tocam cu un cutit in bucatele marisoare.
O adaugam peste amestec. Punem si cacaua si amestecam.
Ungem formele cu putin ulei si punem cate o lingura din compozitie.
Preincalzim cuptorul si introducem formele lasandu-le la 165 grade pentru aproximativ 15-20 minute. Facem testul cu scobitoarea.

Cand sunt reci le glazuram cu restul de ciocolata alba care a fost topita impreuna cu margarina.

 

Te-ar putea interesa

loading...
loading...
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

2 comentarii

Lasă un răspuns