Codul AIR10 valabil pana pe 30 iunie 2021 iti va aduce o reducere suplimentara de 10 % (99.99 lei) la achizitionarea aparatului, fata de pretul de pe site .
Peste prepagit pefect, cartofi prăjiți fără ulei, pui întreg la rotisor, fructe și legume deshidratate și preparate coapte uniform, cornuri si briose rumene si apetisante!
- 4 presetări automate de gătire: cartofi prăjiți, pui, legume și friptură
- 3 Moduri manuale de gătire: prăjire cu aer cald, coacere și deshidratare
- Tehnologie de gătire cu aer cald și circulație 360° a aerului pentru gătire perfectă, cu 99,95%* mai puțin ulei
- Coș rotativ cu plasă pentru gătirea și rumenirea uniformă a cartofilor, pulpelor de pui și a nucilor
- Rotisor și frigăruie pentru gătirea puiului întreg
- 4 tăvi: 3 tăvi cu grătar pentru circulația aerului și o tavă de colectare pentru gustări coapte, prăjite sau pane.
- Ecran tactil digital cu alertă sonoră și meniu ușor de utilizat
- Ușă demontabilă pentru o curățare ușoară
- Lumină încorporată
- Pauză automată când ușa e deschisă
Ingrediente pastrav la Breville Air Fryer
• 4-5 bucăți păstrăv
Pasta pentru uns peștele:
• 2 lg ulei măsline
• 2 lg sos soia
• 2 lg suc lime
• o lgt cimbru
• o lgt pudra usturoi
• o lgt boia
• 1/2 lg sare (sau după gust)
Preparare pastrav la Breville Air Fryer
Curăță peștele și taie capetele.
Amestecă într-un bol toate ingredientele până când obții o pastă omogenă.
Cu pasta obținută unge bine peștii pe toate părțile, inclusiv în interior.
Așază-i într-o tavă sau pe un platou și lasă la loc rece pentru 30 minute.
Pregătește friteuza-cuptor Air Fryer Breville.
Conectează-l la sursa de curent.
Aseaza tăvița la baza aparatului și pregătește un grătar pe care vei așeza păstrăvii.
Unge grătarul cu ulei de măsline.
Aseaza păstrăvii, apoi introdu tăvița pe cea de-a doua treaptă.
Pornește aparatul apăsând butonul ON.
Setează din Meniu funcția pui, timp 30 minute sau alege butonul manual Air Fryer, temperatura 200 grade, timp 30 minute
Apasă butonul de pornire.
Când au trecut 15 minute păstrăvii sunt deja frumos rumeniți.
Deschizi ușa aparatului și, cu o spatula lata, îi învârți și pe cealaltă parte.
Mai lași până când sunt rumeniți frumos.
Pentru această rețetă durata a fost de 28 de minute, dar depinde de grosimea peștilor.
Servești fierbinte, cu mămăliguță și mujdei de usturoi. Poftă mare!