mnb

Placinte cu branza si cascaval la tigaie

placinte-cu-branza-si-cascaval-la-tigaie
5.68KVizualizări
4.3
(3)

Aceste placinte cu branza si cascaval la tigaie sunt potrivite pentru orice moment al zilei, bucurandu-i si pe cei mari dar si pe cei mici.

Placinte-cu-branza-si-cascaval.1

Ingrediente:
  • 300 gr faina alba
  • 250 gr branza( eu am pus cas in saramura, dat pe razatoare)
  • 100 gr iaurt
  • 100 gr unt
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 1/2 pachetel de drojdie uscata
  • 4 galbenusuri pentru uns
  • 100 gr cascaval ras
  • ulei pentru prajit

Placinte-cu-branza-si-cascaval.2

Mod de preparare placinte cu branza si cascaval la tigaie:
  1. Se topeste untul si se amesteca cu branza data pe razatoare.
  2. Se adauga iaurtul, ouale , faina si drojdia.
  3. Se framanta un aluat elastic  si se imparte in  bucati de marimea unei mingi de ping-pong
  4. Se ia fiecare bucata si se intinde cu sucitorul, cat mai subtire.
  5. Foile intinse le ungem cu galbenus de ou si presaram in mijloc cascavalul ras.
  6. Pliem parte peste parte si rulam usor marginea putin oblic , sa nu se desfaca la prajit.
  7. Apasam cu o furculita pe margine. Ungem cu galbenus si prajim in ulei incins.
  8. Le scoatem pe servetele, sa absoarba surplusul de ulei.

Sunt…sunt! Mai bine nu va mai zic :))

Facebook: Retete Papa Bun

Instagram: retetepapabun.ro

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

2 comentarii

Lasă un răspuns

17 + seven =