vineri, august 23, 2019

Placinte cu branza si cascaval la tigaie

placinte-cu-branza-si-cascaval-la-tigaie
96Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email
placinte-cu-branza-si-cascaval-la-tigaie
placinte-cu-branza-si-cascaval-la-tigaie

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 300 gr faina alba
  • 250 gr branza( eu am pus cas in saramura, dat pe razatoare)
  • 100 gr iaurt
  • 100 gr unt
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 1/2 pachetel de drojdie uscata
  • 4 galbenusuri pentru uns
  • 100 gr cascaval ras
  • ulei pentru prajit

[/ingredients]

placinte-cu-branza-si-cascaval-la-tigaie
placinte-cu-branza-si-cascaval-la-tigaie

Mod de preparare reteta Placinte cu branza si cascaval la tigaie

[directions title=”.”]

  1. Se topeste untul si se amesteca cu branza data pe razatoare.
  2. Se adauga iaurtul, ouale , faina si drojdia.
  3. Se framanta un aluat elastic  si se imparte in  bucati de marimea unei mingi de ping-pong
  4. Se ia fiecare bucata si se intinde cu sucitorul, cat mai subtire.
  5. Foile intinse le ungem cu galbenus de ou si presaram in mijloc cascavalul ras.
  6. Pliem parte peste parte si rulam usor marginea putin oblic , sa nu se desfaca la prajit.
  7. Apasam cu o furculita pe margine. Ungem cu galbenus si prajim in ulei incins.
  8. Le scoatem pe servetele, sa absoarba surplusul de ulei.
  9. Sunt…sunt! Mai bine nu va mai zic :))

[/directions]

Gaby_D
Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

2 comentarii

Lasă un răspuns