Rosii umplute cu mix de seminte

Usurel si bun, asa ca dupa sarbatori 🙂

Ingrediente
6 rosii mari
1 ceapă
1 morcov mic
50 g seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui
50g seminte de in 
3 linguri de fulgi de drojdie inactivă
3 linguri de ulei
pătrunjel proaspăt sare de mare
Mod de preparare
Se spală rosiile, se taie un capac în partea de sus si, cu o lingurită, se scoate miezul.
Într-un vas se amestecă semintele râsnite, ceapa tăiată mărunt, morcovul ras, pătrunjelul
tocat si sare după gust. Compozitia se leagă cu sucul de rosii obtinut în blender din miezul
rosiilor, apoi se umplu rosiile. Se ung cu ulei si se dau la cuptor până se rumenesc
Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Paine pufoasa, fara gluten

Paine pufoasa, fara gluten

Cu totii stim ca vindecarea multor probleme de sanatate incepe cu alimentatia. Si daca nu vindecarea, macar tinerea sub control a bolii, incepe cu eliminarea produselor care mentin sau intensifica inflamatia. Cum ar fi – […]

Print Friendly, PDF & Email
Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email