mnb

Budinca

2.33KVizualizări
0
(0)
budinca-53436

Ingrediente

  • aprox 600 grame branza vaci
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri gris
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • putina sare
  • 200 gr zahar
  • coaja de la jumatate de  lamaie
  • putin unt
  • un plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Simplu ca buna ziua:
Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea  si am blenduit bine.
Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele  si ouale  batute putin si zaharul vanilat.
Am amestecat bine (tot cu blenderul) .
Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.
Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.
Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns

seventeen − fifteen =