mnb

Cartofi cu carnacior afumat, la cuptor

2.31KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

extrem de rapid, nu veti sta prea mult in bucatarie

4 cartofi marisori
un carnat de casa
3 oua
2 linguri iaurt
o lingura faina
3 linguri branza rasa
un varf cutit praf de copt
sare, piper
o lingurita unt

Cartofii spalati bine se fierb in coaja aproximativ 25-30 minute.
Se scurg de apa, se lasa sa se racoreasca, se curata si se taie felii.
Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza in el cartofii feliati.Se condimenteaza cu sare si piper.

Deasupra vom pune un rand de carnacior afumat taiat rondele.
Ouale se bat bine cu un praf de sare; se adauga faina, iaurtul, branza si praful de copt.
Se toarna deasupra carnaciorilor si se introduce vasul in cuptorul preincalzit .
Se lasa pana se rumeneste usor.
Se serveste alaturi de iaurt sau muraturi.
Pofta buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Leave a Reply

ten − five =