4 ingrediente pentru un super-rapid aperitiv sau mic dejun.
Bineinteles ca umplutura este extrem de adaptabila, dar eu astazi asa am ales sa le fac, simple. 🙂
- o foaie foietaj)
- un fir cabanos
- 100 grame cascaval
- un ou
Mod de preparare
- Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
- Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
- Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
- Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
- Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
- Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
- Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
- Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana cand se rumenesc frumos.
Excelent aperitivul ! F bun , Gabyt …as cere , dar nici nu cred ca mai este si tu imi vei spune sa-mi fac , deci … ma conformez 🙂