Melci din foietaj cu cabanos si cascaval - Rețete Papa Bun

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

1.44KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

4 ingrediente pentru un super-rapid aperitiv sau mic dejun.

Bineinteles ca umplutura este extrem de adaptabila, dar eu astazi asa am ales sa le fac, simple. 🙂

rulouri[ingredients title=”Ingrediente”]

  • o foaie foietaj)
  • un fir cabanos
  • 100 grame cascaval
  • un ou

[/ingredients]

melci

[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
  5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
  6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
  7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
  8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.

[/preparare]

melci2

melci 3

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Un comentariu

  • Excelent aperitivul ! F bun , Gabyt …as cere , dar nici nu cred ca mai este si tu imi vei spune sa-mi fac , deci … ma conformez 🙂

Lasă un răspuns