Pandispan cu crema de frisca - Rețete Papa Bun

mnb

Pandispan cu crema de frisca

2.05KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email
Pandispan

4 oua
un pahar faina
un pahar zahar
4 linguri ulei
2 linguri cacao
un varf cutit sare

Crema
200 gr unt
200 ml frisca
100 gr zahar pudra
o esenta vanilie
un varf cutit sare

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.

Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.

Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.

Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

7 comentarii

Lasă un răspuns