sâmbătă, septembrie 21, 2019

Piure de legume cu cascaval, la cuptor

168Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Piticii mei nu prea papa legume decat in salate calde, reci sau in piure, si de aceea incerc sa le combin cum ma pricep mai bine 😀

Au fost fooooarte incantati de acest piure la cuptor, care-a iesit o bunatate, pe cuvant! 😛

 

piu3[ingredients title=”Ingrediente Piure de legume cu cascaval, la cuptor “]

  • 500 gr legume fierte si pasate (cartofi, morcov, telina)
  • 50 gr unt
  • un ou
  • sare
  • 30 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • unt pt uns tava

[/ingredients]

[directions title=”Mod de preparare Piure de legume cu cascaval, la cuptor “]

  1. Daca nu ai deja pregatit piureul prepara-l punand legume curatate, spalate si taiate cubulete , la fiert, in apa cu putina sare. Morcovul pune-l cu 10 minute inainte de a adauga cartofii si telina.
  2. Cand sunt fierte toate scurge-le bine de apa si paseaza-le.
  3. Adauga untul si omogenizeaza.
  4. Lasa la racit.
  5. Rade cascavalul si adauga 50 grame in piure. Pune si oul si amesteca. Potriveste gustul de sare.
  6. Unge un vas termorezistent cu unt, pune piureul in posh si spriteaza gramajoare in tava.
  7. Introdu tava in cuptorul preincalzit si lasa 15 minute la 200 grade. Presara cascavalul ramas si mai lasa 5 minute.

[/directions]

piure legume

Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns