ingrediente
- un piept de pui
- o ceapa mare
- 100ml vin
- 1lingura mustar
- 2linguri pasta de tomate
- 150ml smantana
- sare
- piper
- o lingurita boia ardei-iute
- 1lingurita zahar
- 2 linguri unt
- (200gr ciuperci-de data asta n-am pus,)
Mod de preparare
Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute
Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper.
Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa.
Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc mic10-15minute.
Se adauga smantana,boiaua si zaharul si se mai da cateva clocote.
Servim cu paste sau orez.
sursa
Ce bine arata..multumim !
multumesc Anne!
crede-ma ca nu orice mancare ma incanta,dar cele pe care le-am facut de pe blogul ELISEI au gust deosebit.
poza e facuta pe fuga,oamenilor le era foame:)))
Ma bucur tare mult ca ti-a placut, Gabi. Te pup.
Din cate stiu la pui stroganoff se adauga si ficatei de pui. Sau nu stiu eu bine?
NU STIU
se poate sa fie si cu ficatei
dar nu stiu cum ar fi combinatia..piept..sos cu mustar…ficat..
chiar nu stiu:d.