mnb

Rasol de porc afumat, la cuptor

4.31KVizualizări
5
(1)

rasol1

[ingredients title=”Ingredients”]

    • un rasol de porc dezosat, semi-afumat
    • 150 ml ulei
    • zeama de la o lamaie
    • 2 linguri sos de soia
    • rozmarin
    • sare
    • piper
    • pudra de usturoi
    • coriandru boabe
    • foi de dafin

[/ingredients]

rasol

[directions title=”Directions”]

  1. Treaba asta…n-are nevoie nici de prea multa prezentare nici de fro reteta sofisticata.
  2. Intr-un vas inalt, termorezistent, turnati uleiul.
  3. Asezati frumusel rasolul.
  4. Intr-un bol amestecati zeama de lamaie impreuna cu condimentele enumerate, dupa gust.
  5. Turnati peste rasol.
  6. Asezati deasupra vasului hartie de copt iar deasupra un capac, incat vasul sa fie bine acoperit (astfel rasolul se va prepara atat in ulei cat si in aburul format in interior)
  7. Dati vasul la cuptor si lasati o ora si jumatate. La jumatatea timpului invartiti rasolul si pe cealata parte.
  8. Restul…e poveste…
  9. Mamaliga, muraturi, ochiuri, branza framantata, piure, orez sunt…doar cateva dintre idei, dar eu pun si ca atare, pe-o felie de paine proaspata 😀

[/directions]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

6 comentarii

Lasă un răspuns