[ingredients title=”Ingredients”]
- un rasol de porc dezosat, semi-afumat
- 150 ml ulei
- zeama de la o lamaie
- 2 linguri sos de soia
- rozmarin
- sare
- piper
- pudra de usturoi
- coriandru boabe
- foi de dafin
[/ingredients]
[directions title=”Directions”]
- Treaba asta…n-are nevoie nici de prea multa prezentare nici de fro reteta sofisticata.
- Intr-un vas inalt, termorezistent, turnati uleiul.
- Asezati frumusel rasolul.
- Intr-un bol amestecati zeama de lamaie impreuna cu condimentele enumerate, dupa gust.
- Turnati peste rasol.
- Asezati deasupra vasului hartie de copt iar deasupra un capac, incat vasul sa fie bine acoperit (astfel rasolul se va prepara atat in ulei cat si in aburul format in interior)
- Dati vasul la cuptor si lasati o ora si jumatate. La jumatatea timpului invartiti rasolul si pe cealata parte.
- Restul…e poveste…
- Mamaliga, muraturi, ochiuri, branza framantata, piure, orez sunt…doar cateva dintre idei, dar eu pun si ca atare, pe-o felie de paine proaspata 😀
[/directions]
Tag-uri:rasol la cuptor
foarte apetisant si sigur foarte gustos 🙂
Gabitzule, ai permis pt asa bunaciune? miroase in toata blogosfera de mori :)))
muaaah!
parca mai comentasem aici … ca nu mai stiu ce fac ….
mi-a dor de porc, noi tot cu vita si puiu’ 🙁
Buuna,buna!!!!
Gustos si aratos!!
Sa mori mancand, nu alta! 🙂