mnb

Sendvis cald cu sunca, rosii si dovlecel

2.44KVizualizări
5
(1)
Print Friendly, PDF & Email

Azi dimineata m-am trezit tare flamanda :))), incat stiam c-un bol de lapte cu cereale nu mi-ar astampara foamea de lup :))), asa ca m-am gandit la ceva mai consistent.
sv

 

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Ungi un vas termorezistent cu unt
  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt
  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.
  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie)  si presari putina sare.
  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.
  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.
  7. Ce ramane torni in vas.
  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.

[/preparare]

sv3
sv2

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

12 Comments

Leave a Reply

nine + six =