marți, august 20, 2019

Sendvis cald cu sunca, rosii si dovlecel

69Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Azi dimineata m-am trezit tare flamanda :))), incat stiam c-un bol de lapte cu cereale nu mi-ar astampara foamea de lup :))), asa ca m-am gandit la ceva mai consistent.
sv

 

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Ungi un vas termorezistent cu unt
  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt
  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.
  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie)  si presari putina sare.
  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.
  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.
  7. Ce ramane torni in vas.
  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.

[/preparare]

sv3sv2

Gaby_D
Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

12 comentarii

Lasă un răspuns