Sufleu de cartofi cu pui - Rețete Papa Bun

mnb

Sufleu de cartofi cu pui

2.83KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email
  • 1 kg de cartofi
  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 2 linguri unt
  • o lingurita praf usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 4 oua
  • 100 gr cascaval
  • patrunjel verde

Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se dezoseaza si se pune la fiert.
Ceapa se taie pestisor si se caleste intr-o lingura de unt .
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat spuma albusurile, se adauga galbenusurile, sare, piper,usturoiul praf, cartofii fierti si scursi, ceapa, pieptul de pui fiert si tocat cubulete, smantana si untul ramas.
Se amesteca usor cu mana.
Se unge un vas termorezistent cu unt, se toarna amestecul si se baga la cuptor la foc mare pentru 20 min.
Se scoate, se pune cascavalul ras si patrunjel si se reintroduce in cuptor pentru 10- 15 minute.
Se serveste cu iaurt sau muraturi.
Pofta buna!

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

6 comentarii

Lasă un răspuns