Daca-i trend, trend sa fie! Cand o imagine devine obsedanta, trebuie sa-i cedezi, nu? :))) Mi-a placut cum arata si-am vrut si eu sa vad ce e aceasta cafea Dalgona.
E un norisor pufos peste lapte, o aroma fina si delicioasa pentru iubitorii de cafea.
Ce-a zis fiu-miu cand a gustat-o?
– Buna! Chiar buna!
Poate-o incercati si voi 😉 Fresh si tare buna! Cu putine ingrediente, extrem de simplu de pregatit de oricine 🙂
Pentru o portie de cafea Dalgona:
- o lingura cafea solubila – ness
- o lingura zahar
- 2 linguri apa fierbinte
- 180 ml lapte rece
- cuburi de gheata
Mod de preparare cafea Dalgona
Pune intr-un vas cafeaua, zaharul si apa fierbinte. Baga mixerul si mixeaza pana obtii un amestec pufos, cremos. Bineinteles nu e obligatoriu de folosit mixerul, poti si cu un tel mic, dar cu mixerul e mai simplu 🙂
Pregatesti un pahar si pui in el cateva cuburi de gheata.
Torni laptele rece, apoi cu o lingura pui crema de ness.
Gata! 🙂
Amesteci usor. Vei obtine o cafea groasa, cremoasa.
Pofta buna!
Ma gasesti si pe facebook – Retete papa bun