mnb

Chilipirul-zilei – covoare

2.82KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Imi plac covoarele si le consider unul dintre punctele “cheie” ale amenajarilor interioare.

Alese cu grija, tinand cont de culorile camerei, calitate, forma  si spatiul destinat, pot schimba enorm intregul ambient.

Niciodata nu am cumparat covoare doar “sa fie”; pana cand nu mi s-a potrivit exact cum am crezut si mi-am dorit eu, am preferat sa nu cumpar deloc.

In bucataria de la noua locuinta aveam doua covoare, ambele in nuante deschise. Cam la doua saptamani covorul trebuia schimbat/spalat, asa c-am decis ca e cazul sa iau si unul mai inchis, nu pot sta in permanenta doar sa fac curatenie.  Asa c-am rasfoit Chilipirul zilei, care, din punctul meu de vedere, are in sectiunea “covoare” (dar nu numai)  o colectie in fata careia nu prea ai cum sa rezisti si-i aproape imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa. Nu mai zic de faptul ca mereu se actualizeaza stocul cu noi si noi modele si culori.

In plus, acum, cand scriu articolul, au o perioada de reduceri maxime! Se pregatesc de reactualizare stocuri si se fac lichidari, cu preturi dupa cum ii e numele – chilipir!

Avand bucataria in nuante deschise, traversa aleasa a picat de minune! Te cufunzi cu picioarele in ea, e groasa si frumoasa.

Dar hai sa va mai arat cateva care-mi plac mult de tot!

Covor Play III, gri/crem, 160 x 230 cm

 

Covor Livorno, verde, 70 cm x 140 cm

Covor Davos II din piele de oaie, gri

Covor Graphic Jungle 140 x 200 cm

Covor Beau Cosy – Mischgewebe – Albastru / Gri – 120 x170 cm

Ce v-as putea ura?

Spor la cumparaturi! :))

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Leave a Reply

thirteen − 8 =