Copanele de pui la cuptor-Mod de preparare | Retete Papa Bun

mnb

Copanele de pui la cuptor

2.61KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

Pregatite de sambata seara si odihnite peste noapte in frigider, aceste copanele de pui au luat apoi drumul cuptorului incins spre rumenire 😀

copanele-de-pui-la-cuptor-1
copanele-de-pui-la-cuptor
Ingrediente
  • 10 copanele de pui
  • 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita pudra de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • salvie maruntita

copanele-de-pui-la-cuptor-2

Mod de preparare copanele de pui la cuptor
  1. Spala copanelele , curate-le si pune-le intr-un bol.
  2. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul .Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
  3. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
  4. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele. Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
  5. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
  6. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi.

Ma gasiti si pe Facebook: Retete Papa Bun

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

3 comentarii

Lasă un răspuns