sâmbătă, septembrie 21, 2019

Copanele de pui la cuptor

195Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

E duminica, e pranz in familie, e friptura.

Pregatite de sambata seara si odihnite peste noapte in frigider, copanelele de pui au luat apoi drumul cuptorului incins spre rumenire 😀

copanele-de-pui-la-cuptor
copanele-de-pui-la-cuptor

[ingredients title=”Ingrediente Copanele de pui la cuptor”]

  • 10 copanele de pui
  • 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita pudra de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • salvie maruntita

[/ingredients]

copanele-de-pui-la-cuptor
copanele-de-pui-la-cuptor

[preparare title=”Mod de preparare reteta Copanele de pui la cuptor”]

  1. Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
  2. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
  3. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
  4. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
  5. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
  6. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi.

[/preparare]

Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

3 comentarii

Lasă un răspuns