Pregatite de sambata seara si odihnite peste noapte in frigider, aceste copanele de pui au luat apoi drumul cuptorului incins spre rumenire 😀


Ingrediente
- 10 copanele de pui
- 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
- 3 linguri sos de soia
- o lingurita pudra de usturoi
- boia de ardei iute
- 2 linguri ulei masline
- salvie maruntita
Mod de preparare copanele de pui la cuptor
- Spala copanelele , curate-le si pune-le intr-un bol.
- Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul .Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
- Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
- Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele. Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
- Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
- Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi.
Ma gasiti si pe Facebook: Retete Papa Bun
Ce ma amuz ca scrii asa scurt si la obiect retetele si eu scriu cate-un roman :)))))
Fain arata pulpele tale 😉
Emoticon din ala care sta cu ochii holbati si saliveaza :))))
De cand n-am mai mancat pulpe de pui la cuptor.. Iar in varianta asta, niciodata.. deci trebuie sa incerc!