mnb

Ficatei de pui la tigaie

2.5KVizualizări
0
(0)

Atat de simplu, rapid si atat de bun!!!

Ingrediente

* 500 gr ficat pui
* 3 linguri unt
* jumatate lingurita busuioc
* doua foi dafin
* 3 catei ustroi
* 100 ml lapte
* 3 linguri smantana
* o lingura faina
* sare

Mod de preparare

Se spala ficatul si se curata de pielite.

Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc. Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.

Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu (laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .

Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.

Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

2 comentarii

Lasă un răspuns

fourteen − 11 =