Fondant de cacao pregatit cu Green Sugar - Rețete Papa Bun

Fondant de cacao pregatit cu Green Sugar

1.76KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

Dupa cum stiti Green Sugar vine mereu cu surprize!

De data asta ne incanta si ne ajuta sa pregatim toppinguri delicioase cu usurinta, cu noul produs de pe piata – Green Sugar Pudra

Eu am ales sa pregatesc un fondant care merge minunat peste orice prajiturica delicioasa dar si in completarea diverselor deserturi si bauturi la care s-ar preta un fondant fin si aromat.

Eu am decorat cu el amandine dar si smoothie-ul cu Amaretto si cafea.

fondant

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 4 linguri pudra Green Sugar
  • 4 linguri apa
  • 1/2 lingurita cacao (puteti pune si mai mult daca-l doriti inchis la culoare si cu-n puternic gust de cacao)
  • putina scortisoara
  • o lingura unt

[/ingredients]

Smoothie-cu-Amaretto-si-cafea[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Pune la fiert apa cu zaharul intr-un ibric.
  2. Cand indulcitorul natural e diluat in apa adauga untul taiat cubulete, cacao, scortisoara si amesteca.
  3. Lasa la fiert 4 minute.
  4. Cat este cald fondantul este lucios, pe masura ce se raceste se intareste si devine mat.
  5. Eu l-am pus intr-un borcanel si l-am folosit cand am avut nevoie fie incalzindu-l intr-un vas cu apa fierbinte, fie scotand in ibric si incalzind la foc mic.

[/preparare]

Sursa de inspiratie

DSC_1588

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Un comentariu

Lasă un răspuns