mnb

Fondant de cacao pregatit cu Green Sugar

3KVizualizări
0
(0)

Dupa cum stiti Green Sugar vine mereu cu surprize!

De data asta ne incanta si ne ajuta sa pregatim toppinguri delicioase cu usurinta, cu noul produs de pe piata – Green Sugar Pudra

Eu am ales sa pregatesc un fondant care merge minunat peste orice prajiturica delicioasa dar si in completarea diverselor deserturi si bauturi la care s-ar preta un fondant fin si aromat.

Eu am decorat cu el amandine dar si smoothie-ul cu Amaretto si cafea.

fondant

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 4 linguri pudra Green Sugar
  • 4 linguri apa
  • 1/2 lingurita cacao (puteti pune si mai mult daca-l doriti inchis la culoare si cu-n puternic gust de cacao)
  • putina scortisoara
  • o lingura unt

[/ingredients]

Smoothie-cu-Amaretto-si-cafea
[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Pune la fiert apa cu zaharul intr-un ibric.
  2. Cand indulcitorul natural e diluat in apa adauga untul taiat cubulete, cacao, scortisoara si amesteca.
  3. Lasa la fiert 4 minute.
  4. Cat este cald fondantul este lucios, pe masura ce se raceste se intareste si devine mat.
  5. Eu l-am pus intr-un borcanel si l-am folosit cand am avut nevoie fie incalzindu-l intr-un vas cu apa fierbinte, fie scotand in ibric si incalzind la foc mic.

[/preparare]

Sursa de inspiratie

DSC_1588

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Un comentariu

Lasă un răspuns

six + twenty =