Dupa cum stiti Green Sugar vine mereu cu surprize!
De data asta ne incanta si ne ajuta sa pregatim toppinguri delicioase cu usurinta, cu noul produs de pe piata – Green Sugar Pudra
Eu am ales sa pregatesc un fondant care merge minunat peste orice prajiturica delicioasa dar si in completarea diverselor deserturi si bauturi la care s-ar preta un fondant fin si aromat.
Eu am decorat cu el amandine dar si smoothie-ul cu Amaretto si cafea.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 4 linguri pudra Green Sugar
- 4 linguri apa
- 1/2 lingurita cacao (puteti pune si mai mult daca-l doriti inchis la culoare si cu-n puternic gust de cacao)
- putina scortisoara
- o lingura unt
[/ingredients]
- Pune la fiert apa cu zaharul intr-un ibric.
- Cand indulcitorul natural e diluat in apa adauga untul taiat cubulete, cacao, scortisoara si amesteca.
- Lasa la fiert 4 minute.
- Cat este cald fondantul este lucios, pe masura ce se raceste se intareste si devine mat.
- Eu l-am pus intr-un borcanel si l-am folosit cand am avut nevoie fie incalzindu-l intr-un vas cu apa fierbinte, fie scotand in ibric si incalzind la foc mic.
[/preparare]
Ce-mi place, iar diferenta de calorii face toti banii. :)))
Foarte fain! Urmeaza o „epidemie”, presupun:)))))