mnb

Pulpe de pui marinate, pe pat de legume

2.23KVizualizări
0
(0)
 pulpe-de-pui-marinate-pe-pat-de-legume-by-medi-52271

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 2 rosii
  • un pahar vin
  • 4 linguri ulei masline
  • piper boabe
  • rozmarin
  • oregano
  • un ardel galben
  • rosii (2-3 mari sau cateva rosii cherry)
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • foi dafin
  • 8-10 cartofi

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam vinul, uleiul de masline, piperul, foile de dafin, rozmarinul, oregano si usturoiul pisat bine. (nu pishat , chisat:))) )
Spalam bine pulpele , le crestam din loc in loc, le condimentam cu sare si le introducem in marinata. Le ungem bine si dam vasul la frigider pentru 3 ore.
In vasul de tuci punem intai cartofii curatati si spalati bine, taiati cubulete. Adaugam ardeiul taiat felii, rosiile si deasupra pulpele.
Turnam toata marinata si dam la cuptor la 200 grade, pana ce se rumenesc frumos.
Eu nu le-am invartit decat o data, si le-am stropit cu sosul format.
Ce bune suuuunt! si in plus..nici nu tre’ sa le ai grija:)))
noi am servit cu muraturi asortate.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

3 comentarii

Lasă un răspuns

1 × 3 =