mnb

Tarta cu branza sarata

2.66KVizualizări
0
(0)
Ingrediente

* 4oua
* 3 linguri smantana
* 3-4 linguri faina
* o lingurita praf copt
* 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
* 100 gr cascaval
* 200 gr cas
* putin unt
* marar
* sare
* 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
* o foaie foietaj
* cateva masline

Mod de preparare

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))
Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.
Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.
Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.
Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.
Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.
Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

2 comentarii

Lasă un răspuns

sixteen − four =