marți, august 20, 2019

Tarta cu branza , sarata (by medi )

95Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email
tarta-cu-branza-sarata-by-medi-52750
Ingrediente

* 4oua
* 3 linguri smantana
* 3-4 linguri faina
* o lingurita praf copt
* 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
* 100 gr cascaval
* 200 gr cas
* putin unt
* marar
* sare
* 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
* o foaie foietaj
* cateva masline

Mod de preparare

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))
Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.
Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.
Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.
Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.
Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.
Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

 

Gaby_D
Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

2 comentarii

Lasă un răspuns