Inspirata de Cristina, am pregatit sandvisuri calde, rapide, atat de simple si bune, gata in 10-15 minute! In plus, adaptabile cu ce e prin frigider. Daca reteta era cu carnaciori, eu am pus muschi Montana, asa ca si voi puteti adapta cu ce mezel aveti in casa. Reteta e extrem de simpla incat parca e mult spus reteta :))) dar e o idee grozava pentru mic dejun!
Ingrediente
- 8 felii de paine – eu am pus paine de casa, pe care o fac asa – link
- 2 oua
- sare
- piper
- 150 g cascaval afumat
- o bucata muschi afumat (sau ce aveti la indemana)
- 2 rosii
Preparare sandvisuri calde.
Preincalzesti aparatul AirFryer. Eu am un Cosori, e minunat!
Intr-un bol bati cu furculita ouale, adaugand putina sare si putin piper.
Razi cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici si-l adaugi peste oua. Omogenizezi formand o pasta omogena.
Tai bucatele de mezel si felioare de rosii.
Intinzi pasta cu oua peste feliile de paine si distribui peste ele mezel si rosie. Presezi foarte usor.
Setezi la aparat 190 grade, 5 minute si introduci prima tura de sandvisuri calde. Fiind 8, am copt in doua ture.
Daca nu detii un aparat cu aer cald, pregatesti sandvisurile in cuptor.
Preincalzesti la 180 grade, functia grill si pui feliile intr-o tava mare, pe hartie de copt.
Le coci pana cand se topeste branza.
Bineinteles poti pune mai multa branza, poti pune felioare de ciuperci sau ardei, asta fiind doar o varianta pe care am pregatot-o eu, insa te poti juca mult cu ingredientele pregatind sandvisuri calde zi de zi, pentru scoala, gustare sau pachetel.
O alra idee delicioasa ai aici – Sandvis cald cu sunca, rosii si dovlecel