duminică, septembrie 15, 2019

Supa crema de dovleac copt

150Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

[ingredients title=”Ingrediente Supa crema de dovleac copt”]

  • un dovleac butternut (puteti folosi si altfel)
  • lapte de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • ierburi aromate
  • 4-5 catei usturoi
  • putin ulei

[/ingredients]

supa-crema[preparare title=”Mod de preparare Supa crema de dovleac copt”]

  1. Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
  2. Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
  3. Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
  4. Pune si usturoiul (nedecojit)
  5. Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
  6. Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
  7. Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
  8. Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
  9. Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta.

[/preparare]

cats

Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns