mnb

Supa crema de dovleac copt

2.99KVizualizări
0
(0)

[ingredients title=”Ingrediente Supa crema de dovleac copt”]

  • un dovleac butternut (puteti folosi si altfel)
  • lapte de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • ierburi aromate
  • 4-5 catei usturoi
  • putin ulei

[/ingredients]

supa-crema[preparare title=”Mod de preparare Supa crema de dovleac copt”]

  1. Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
  2. Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
  3. Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
  4. Pune si usturoiul (nedecojit)
  5. Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
  6. Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
  7. Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
  8. Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
  9. Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta.

[/preparare]

cats

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns