marți, august 20, 2019

Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir

87Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Recunosc, pana la supele astea doua (ultimele) ce le-am postat, nu prea iubeam supele crema.

Dar atat asta cat si cea de spanac sunt grozav de bune!

Poate-o fi “de vina” blenderul Oster? 😛 :))

supa-crema-morcov[ingredients title=”Ingrediente Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir “]

  • 3 morcovi mari
  • 1 cartof
  • o ceapa
  • 2 cm ghimbir
  • 40 ml ulei
  • sare
  • zeama de la doua portocale
  • 300 ml supa de legume
  • sare

[/ingredients]

supa-crema-morcov3[preparare title=”Mod de preparare Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir “]

  1. Pregateste o craticioara in care incingi bine uleiul.
  2. Ceapa curat-o si toac-o marunt, cartoful curatat si spalat taie-l in cubulete iar morcovul feliaza-l in felii grosute. Curata ghimbirul si taie-l felioare.
  3. Plonjeaza-le toate in uleiul incins si amesteca timp de 5 minute pana ce toate se inmoaie usor.
  4. Toarna supa de legume si da focul la mic. Lasa sa fiarba timp de 25-30 minute. Furculita trebuie sa intre usor in morcov.
  5. Lasa totul sa se racoreasca, scurge supa, apoi pune legumele in blenderul Oster. Toarna sucul de portocale si mixeaza intai la prima treapta apoi mareste treptat viteza.
  6. Daca e nevoie mai adauga din supa in care au fiert legumele.
  7. Potriveste gustul de sare si serveste supa fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat.

[/preparare]

 

 

 

Gaby_D
Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns